Verzend- & Retourneerbeleid

Verzenden

Voor Nederland geldt op maandag tot en met vrijdag vóór 16.00 uur besteld dan heb je jouw bestelling de volgende dag in huis. De pakketjes naar België doen er circa 1 á 2 dagen over. PostNL en DHL handelen voor mij de bezorging af. Zij leveren van maandag tot en met zaterdag. Deze levertijden zijn onder voorbehoud van levering door PostNL en DHL. PostNL en DHL leveren in Nederland in 98% van de gevallen de volgende dag. Er zijn een aantal producten in mijn assortiment waarvoor een langere levertijd kan gelden. Wanneer een product een langere levertijd kan hebben dan staat dit duidelijk bij de beschrijving van het product vermeld.

Verzendkosten

De verzendkosten voor zowel Nederland als België bedragen €4,95 voor bestellingen onder de €50,00. Bij bestellingen boven de €50,00 is de verzending in Nederland en België gratis. Wil je een bestelling laten bezorgen in een ander EU land, neem dan eerst contact met mij op door een e-mail te sturen naar info@sassefrasmeisjesspeelgoed.nl. Ik laat je dan weten of het mogelijk is om naar jou te versturen en wat de eventuele verzendkosten zijn.

Retourneren

Wil je een product retourneren dan kun je dit binnen 14 dagen nadat je het product hebt ontvangen melden bij mij. Je kan dit doen door een e-mail te sturen naar info@sassefrasmeisjesspeelgoed.nl met als onderwerp retour melding. Vermeld in je e-mail de volgende gegevens;
* het bestelnummer
* om welk product het gaat
* je adresgegevens
* het IBAN nummer waar je het geld op retour wilt krijgen
* de reden van retour (niet verplicht)

Wanneer je een defect product hebt ontvangen dit graag duidelijk vermelden in de e-mail, zodat ik dit op een correcte manier kan afhandelen. Ik stuur je vervolgens een bevestiging van je retour melding en het adres waar je het product naar toe kan sturen. Na deze bevestiging kun je het product in de originele staat en verpakking, binnen 14 dagen terugsturen. Ik adviseer daarom om altijd de geleverde toebehoren te bewaren.

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Sassefras Meisjes Speelgoed niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde producten. Vraag daarom altijd bij het postagentschap om een track&trace code en bewaar deze goed. Verstuur je pakket aangetekend, zodat je retourzending verzekerd is, mocht de postagentschap je pakket kwijtraken.
Constateer ik bij de retourzending dat er schade of gebruikssporen zijn dan wordt die schade verrekend met het terug te storten bedrag. Wanneer de reden van retour een defect product is dit graag vermelden in de e-mail, want hiervoor geldt het garantiebeleid.

Wanneer ik het product in originele staat retour heb ontvangen, krijg je de aankoop kosten (minus eventuele schadekosten) en de destijds gemaakte verzendkosten teruggestort op de door jouw aangegeven rekening. De kosten voor het retourneren van het product zijn voor eigen rekening en op eigen risico van de klant.

Modelformulier voor Herroeping

(dit formulier alleen invullen en terugzenden wanneer je de overeenkomst wilt herroepen)

Aan: Sassefras Meisjes Speelgoed
Franekerstraat 50
8913AP  Leeuwarden
info@sassefrasmeisjesspeelgoed.nl

Ik/Wij* deel/delen* je hierbij mede, dat ik/wij* onze overeenkomst betreffende
de verkoop van de volgende producten: [aanduiding product]* herroept/herroepen.*
Besteld op*/ontvangen op* [datum bestelling bij diensten of ontvangst bij producten]

[Naam consumenten(en)]
[Adres consument(en)]

[Handtekening consument(en)] (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)

* Doorhalen wat niet van toepassing is of invullen wat van toepassing is.