Sinterklaascadeau’s en decoratie voor het allerleukste kinderfeest

Nog even en dan komt Sinterklaas toch echt naar Nederland, zijn komst staat gepland voor 17 november. En vanaf 12 november kunnen de kinderen al genieten van het Sinterklaasjournaal. Het zal ook dit jaar vast niet zonder slag of stoot gaan en er gaat ongetwijfeld weer van alles mis, maar leuk is het ook. Ben jij al bezig met het inkopen van Sinterklaascadeau’s of ben je op zoek naar de leukste decoratie voor een gezellig huis? Lees dan vooral verder.

Sintcadeau's houten-Sinterklaas-welkom-bordje - Sassefrasmeisjesspeelgoed

Sinterklaascadeau’s en decoratie – de aftelkalender

Hij komt, hij komt, die goede beste Sint. Hoe leuk het ook is, het is ook spannend. En misschien voor de kleintjes wel het allermeest. Zal Sinterklaas mij niet vergeten? Zou hij mijn verlanglijstje wel gevonden hebben, en oh, het gaat steeds mis op het Sinterklaasjournaal. Het kan voor slapenloze nachten zorgen, maar bovenal geeft het veel pret.

Wanneer je je kindje goed voorbereid op deze spannende tijd wordt het wat overzichtelijker. Met bijvoorbeeld een aftelkalender is het duidelijker wanneer het bijvoorbeeld pakjesavond is of wanneer hij nu naar Nederland komt. Met deze berkenhouten mutliplex aftelkalender maak je het overzichtelijk voor je kindje(s). Dat geeft een beetje rust in de toch wel roerige tijd. Dit mooi gedecoreerde bord van Feestje van Hout heeft een aftelkalender tot 18 nachtjes en je kunt hem op verschillende momenten gebruiken. De intocht, schoentje zetten en het knalfeest van pakjesavond.

Sinterklaascadeau's houten-sinterklaas-aftelkalender

Decoreer er maar op los

Nog leuker is het om een speciaal hoekje te maken met Sinterklaasdecoraties, net als een seizoenstafel en dan speciaal voor het grootste kinderfeest van het jaar. Zo is er een Welkom Sint bordje en een geweldig leuke slinger, beiden van berken multiplex en in dezelfde stijl als de aftelkalender. Ook deze zijn van Feestje van Hout. Je vindt deze geweldig leuk Sinterklaasdecoratie in onze speciale Sint map.

Sintcadeau's sintdecoratie Sassefras meisjes speelgoed

Maar er is nog meer, wat dacht je bijvoorbeeld van het houten decoratieblok en de mooie monochrome kussenhoes van Hip Huisje? Zo maak je het hoekje helemaal compleet en is dat de uitgelezen plek om ’s avonds voor het slapengaan nog een leuk Sinterklaasverhaaltje te vertellen.

Of wat dacht je van een spelletje voor het slapengaan? Wij hebben een tof Sinterklaas memoryspel in het assortiment. Deze bevat 10 setjes kaarten met verschillende Sint afbeeldingen. Hiermee kom je direct in de juiste stemming.

Sinterklaascadeau's Sassefras Meisjes Speelgoed

Sinterklaascadeau’s

Dan de Sinterklaascadeau’s, ga je voor stressvol shoppen in de laatste dagen voor 5 december of ga je heel relaxt deze tijd in terwijl je alles al in huis hebt? Aan de verlanglijstjes zal het niet liggen, zodra de eerste speelgoedboeken binnenkomen wordt er al druk geknipt en geplakt. En welke is nu het leukste, wat willen ze het aller- allerliefste hebben? En wat wil jij ze geven? Ga je voor een mooi stuk duurzaam speelgoed van bijvoorbeeld hout? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Van de allermooiste balansborden tot een echte keuken en de hipste houten keukenaccessoires, maar ook voor de allerkleinsten is er van alles te vinden. Van babygym tot ballenbak. En van de allerliefste poppen tot een klassiek maar trendy hobbelpaard in verschillende kleuren. Of wat dacht je van het toffe speeltentje die je kunt ombouwen tot kledingrek?

Wanneer je op tijd start met het inkopen scheelt dat je een hoop stress en voorkom je dat de populairste producten uitverkocht zijn. Bovendien zorgt die stress ervoor dat je minder kunt genieten van de leuke tijd en die blije snoetjes. Kom gezellig shoppen bij Sassefras Meisjes Speelgoed, het paleis voor alles wat meisjes willen.

Sinterklaascadeau's ballenbak Sassefrasmeisjesspeelgoed

Next Hippest Shop 2018 Webshopverkiezing

En we hebben als klap op de vuurpijl ook nog een leuk nieuwtje! Wij zijn genomineerd voor de Next Hippest Shop 2018 webshopverkiezing van Hippeshops.nl. Vanaf 10 november kun jij je stem uitbrengen én kans maken op een zeer goed gevulde goodiebox. Wij hopen natuurlijk dat jullie allemaal je stem uitbrengen op Sassefras Meisjes Speelgoed. Zet je het vast in je agenda?

2018-genomineerd-webshop-sassefrasmeisjesspeelgoed

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.sassefrasmeisjesspeelgoed.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 105 reviews.