Over Sassefras Meisjes Speelgoed

Sassefras Meisjes Speelgoed is gespecialiseerd in trendy speelgoed voor meisjes van 2 tot 6 jaar. Ik vind het heel leuk om te zien dat meisjes onderling zo verschillend zijn en zo veel verschillende interesses kunnen hebben. Al deze verschillen maakt elk meisje juist zo leuk en uniek. Ik zie het dan ook als een uitdaging om leuk, trendy speelgoed te vinden dat bij al die verschillende interesses past. Een doel van Sassefras Meisjes Speelgoed is om ouders weer echte quality time te geven met hun kinderen. Kindjes worden tegenwoordig zo snel groot en ouders van nu zijn druk met van alles waardoor échte quality time met de kinderen er nog wel eens bij in wil schieten. Mijn missie is dan ook om alle kleine peuter en kleuter meisjes te voorzien van educatief, duurzaam en vooral leuk en trendy speelgoed waar ze samen met papa en mama mee kunnen spelen of alleen.  Mijn hoop is dat ouders en kinderen op deze manier weer meer échte tijd met elkaar doorbrengen door samen met elkaar te spelen.

Zijn wie je bent

Bij Sassefras Meisjes Speelgoed vind je allerlei peuter- en kleuterspeelgoed voor meisjes die hun helpt verder te ontwikkelen en te leren. Er is zo veel meer speelgoed dan alleen het standaard speelgoed als poppen en poppenwagens. Ik weet uit eigen ervaring dat niet alle meisjes het leuk vinden om met poppen te spelen. Sommige meisjes hebben heel andere interesses en spelen bijvoorbeeld liever riddertje. Mijn eigen dochter is hier een goed voorbeeld van. Alle producten worden met veel zorg en liefde uitgekozen en is écht speelgoed waar je mee kunt spelen. Niet zoals veel kinderen tegenwoordig maar stilzitten achter een tablet, maar écht speelgoed. Bij Sassefras Meisjes Speelgoed stimuleren we kindjes om te zijn wie ze maar willen zijn en leren ze weer door met écht speelgoed te spelen.

Origineel Speelgoed

Met authentiek, creatief en een veelzijdig aanbod aan origineel speelgoed maakt Sassefras Meisjes Speelgoed het verschil. Sassefras Meisjes Speelgoed is er speciaal voor peuter en kleuter meisjes. Ik probeer een zo veelzijdig mogelijk assortiment te hebben met allemaal origineel speelgoed. Zo is er voor elk meisje wel iets te vinden. Is het geen leuke pop dan is het misschien wel een stoere autobaan. Staat er op dit moment niks leuks voor jouw meisje tussen, kom dan gerust een ander keertje terug. Er wordt geregeld nieuw en uitdagend speelgoed toegevoegd. Speelgoed kopen vanuit je eigen comfortabele huis is lekker makkelijk en erg leuk bij Sassefras Meisjes Speelgoed. Een ander voordeel van speelgoed kopen bij Sassefras Meisjes Speelgoed is de snelle bezorging. Bestel je namelijk op werkdagen vóór 14.30 uur dan heb je het de volgende dag al in huis en kan het genieten beginnen.

Laat een reactie voor mij achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *