Over Sassefras Meisjes Speelgoed

“Dé specialist in speelgoed voor meisjes van 0 tot 6 jaar! Speelgoed gemaakt van hout en andere natuurlijke materialen”.

Spelen met je meisje is even écht tijd en aandacht voor elkaar. De dagen vliegen zo snel voorbij, voor je het weet is je kleine meisje alweer groot! Quality time met je gezin, genieten van je kinderen daar draait het toch om in het leven.

Sassefras Meisjes Speelgoed biedt mooi en educatief speelgoed aan. Zo maak je door samen te spelen met je meisje, mooie herinneringen voor later.

Een kleine Sassefras

Van kleins af aan wist ik al dat ik later moeder wilde worden. Moeder van een meisje waar ik samen mee kon knuffelen, spelletjes spelen, met poppen spelen, theepartijtjes kon houden en al die andere leuke meisjes dingen. Ik had zelfs mijn poppen en barbies al die jaren bewaard speciaal voor haar. Misschien herken jij jezelf hier ook wel in?

ik en mijn dochter Sassefras Meisjes Speelgoed

Yeah, een meisje

Al snel kwam ik er achter dat mijn dochter eigenlijk helemaal niks met poppen en al die meisjesachtige dingen had. Zo keek ze nooit naar haar pop om, maar speelde ze liever met andere dingen. Zij was en is nog steeds een stoere meid die van stoer speelgoed en stoere spelletjes houdt. Een meisje die het liefste met auto’s speelt of riddertje met haar vriendjes speelt. Natuurlijk is daar helemaal niks mis mee en ik speel nog net zo graag met haar. Toch mis ik dat hele meisje meisje gebeuren wel een beetje. Vooral als ik bijvoorbeeld haar nichtjes met poppen zie spelen.

De webshop is geboren

Totdat ik in 2015 begon met de webshop. Ik zag dit echt als mijn kans om me helemaal uit te leven met meisjes speelgoed. Aangezien ik het inkoop voor de webwinkel en er nooit met mijn dochter mee zal spelen hoop ik dat het speelgoed andere meisjes heel veel plezier zal schenken.

De ontdekkingsreis

Het is tot nu toe een hele ontdekkingsreis geweest om te komen waar ik nu ben. Dit omdat ik met een heel breed assortiment en veel verschillende speelgoedmerken ben begonnen. Tot ik tot de conclusie kwam dat ik anders wilde zijn dan al die andere speelgoedwinkels en mijn eigen hart wilde volgen. Ik ben daarom op zoek gegaan naar zowel bekende en minder bekende speelgoedmerken. Zo kan ik jou een uniek en prachtig assortiment van meisjes speelgoed aanbieden.[/vc_column_text][vc_column_text]

Joepie goedgekeurd

Nog een leuk weetje is dat Sassefras Meisjes Speelgoed ook een keurmerk heeft. Zo weet je zeker dat je met een gerust hart bij mij kunt shoppen.

Sassefras Meisjes Speelgoed, een hippe webshop

hippe Shops Label Sassefras Meisjes SpeelgoedSassefras Meisjes Speelgoed is sinds kort ook goedgekeurd als een “place to be”. Hippe Shops heeft een kijkje bij mij genomen en heeft een aantal punten waar zij opletten. Is het vernieuwend? Verrassend? Word je er hebberig van? Ziet de webshop er onweerstaanbaar aantrekkelijk uit en wil je er direct gaan shoppen en het digitale winkelmandje vullen met hippe artikelen? Is het een professionele webwinkel waar je betrouwbaar kunt shoppen? Wanneer je aan deze punten voldoet dan mag jezelf een hippe shop noemen en krijg je het Hip&Safe Label. Aan dit label herken je de hipste webshops van Nederland en België.

hippez logo Sassefras Meisjes SpeelgoedOok heeft HipPeZ Sassefras Meisjes Speelgoed gescand en goedgekeurd. HipPeZ is het eerste platform in Nederland dat zich exclusief richt op online shoppen voor baby’s, kinderen en tieners. Via hun krijg je wat je zocht: de meest trendy kleding, speelgoed en musthaves van het web.

 

Contactgegevens en overige informatie

  • Sassefras Meisjes Speelgoed
  • Franekerstraat 50 (géén bezoekadres)
  • 8913 AP  Leeuwarden
  • Tel. +31 6 454 91 543 (op werkdagen bereikbaar van 8.30 tot 13.00 uur)
  • KvK nummer 64722619
  • BTW-nummer NL103233295B01

Vragen of Opmerkingen