spoor dichtbij Sassefras Meisjes Speelgoed

Over Sassefras Meisjes Speelgoed

“Sassefras Meisjes Speelgoed. Duurzaam speelgoed gemaakt van hout, ecologische en natuurlijke materialen. Voor ieder kind!”

Spelen met je kind is even écht tijd en aandacht voor elkaar. De dagen vliegen zo snel voorbij, voor je het weet is je kleintje alweer groot! Quality time met je gezin, genieten van je kinderen daar draait het om in het leven. Daarom biedt Sassefras Meisjes Speelgoed educatief en degelijk speelgoed aan. Speelgoed gemaakt van ecologische en natuurlijke materialen. Om juist samen, maar ook alleen, herinneringen te maken.

 

    Fijne service en mooie producten. Ben helemaal weg van de mooie poppen van Alimrose � En mijn bestelling was een feestje om uit te pakken, leuk verpakt!

  thumb Suzan Knaapen-Hagoort
  8/20/2017

    Fijne service en mooie producten. Ben helemaal weg van de mooie poppen van Alimrose � En mijn bestelling was een feestje om uit te pakken, leuk verpakt!

  thumb Suzan Knaapen-Hagoort
  8/20/2017

    Mooie webshop, met een leuk assortiment!

  thumb Jade Swuste
  9/20/2016

Sassefras Meisjes Speelgoed

Sassefras Meisjes Speelgoed is ontstaan vanuit mijn eigen plezier in het spelenSassefras Meisjes Speelgoed Saskia met mijn kinderen. Er is voor mij niks leukers dan samen met mijn kinderen te ravotten en de wereld te ontdekken. Daarnaast vind ik het ook fascinerend om te zien dat meisjes zo verschrikkelijk van elkaar kunnen verschillen. Je hebt natuurlijk de ‘meisje meisjes’ die graag met poppen spelen, maar je hebt ook ontzettend stoere meisjes die liever met auto’s spelen. Zo zie je, Sassefras Meisjes Speelgoed heeft speelgoed voor ieder kind van 0 tot 6 jaar!

Zoals zoveel speelgoedwinkels begon ik met een heel breed assortiment met veel verschillende speelgoedmerken. Omdat ik zelf ontzettend fan ben van houten en duurzaam speelgoed besloot ik het roer om te gooien. Het moest allemaal anders! Ik ben op zoek gegaan naar bekende en minder bekende speelgoedmerken die speelgoed maken van duurzaam hout, ecologische en/of andere natuurlijke materialen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Hippie Tipi’s die gemaakt zijn van 100% GOTS gecertificeerd katoen of aan de Wobbel. De Wobbel is gemaakt van duurzaam geperst Europees beukenhout en is behandeld met watergedragen lakken en beitsen. Zo kan jouw meisje er veilig en met veel plezier mee spelen!

Contactgegevens

Contactgegevens

 • Sassefras Meisjes Speelgoed
 • Franekerstraat 50 (géén bezoekadres)
 • 8913 AP  Leeuwarden
 • Tel. 06 – 454 91 543
 • KvK nummer 64722619

Vragen of Opmerkingen

Vragen of Opmerkingen