Over mij

Sassefras Meisjes Speelgoed Saskia

Sassefras Meisjes Speelgoed

Sassefras Meisjes Speelgoed is een initiatief van mij, Saskia. Ik ben getrouwd en ik ben moeder van twee schatten van kinderen, een meisje geboren in 2008 en een jongetje geboren in 2012. Ik heb de opleiding tot Sociaal Pedagogisch Werker (richting kinderen) gevolgd, maar door omstandigheden heb ik werk in verschillende andere sectoren gevonden. Uiteindelijk ben ik in 2007 terechtgekomen op een financiële afdeling bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in medische hulpmiddelen zoals spreidbroekjes, orthopedische schoenen, incontinentie materiaal enzovoorts. Ik heb daar jaren met veel plezier gewerkt, maar het idee van een eigen bedrijfje starten trok wel heel erg aan mij.

Als klein meisje wist ik vroeger al dat ik later als ik groot was mama wilde worden. Dat en verpleegster op de kraamafdeling. Ik ben altijd dol geweest op kinderen en toen ik mama werd, wou ik niks liever dan mijn werk combineren met het moederschap. Lekker thuis zijn bij de kinderen en me bezig houden met de opvoeding. Quality time met mijn kinderen dat is wat ik wou en nog steeds wil, maar ik wil ook graag werken en financieel onafhankelijk zijn. Dit vond ik erg moeilijk te combineren met mijn reguliere baan. Toen de kans kwam om een eigen webwinkel te beginnen, heb ik dat direct met beide handen vastgepakt. Zo kan ik thuis zijn bij mijn kinderen en toch werken en financieel onafhankelijk zijn. En waarom ik nu speciaal voor speelgoed heb gekozen? Ik mag graag spelen met mijn kinderen en samen de wereld ontdekken. Om quality time met je kinderen te hebben, is er geen betere manier dan samen met ze te spelen. Maar dat is mijn eigen persoonlijke mening.

Klant Beoordeling

Bij beoordelingen (bij het bestelde product) kun je terecht met jouw ervaringen tijdens het bestelproces en de ervaringen met het speelgoed. Ik vind het altijd leuk om reacties van klanten te lezen. Deze reacties helpen mij weer om het assortiment en de website nog beter te maken, zodat ik nog meer kindjes blij kan maken. Kinderen gelukkig maken is de reden dat Sassefras Meisjes Speelgoed is ontstaan en nog steeds bestaat.

Monique Bos

“Hoi Saskia, mijn nichtje was superblij met het verkleedpak van Supergirl, dank voor de snelle afwikkeling van de bestelling, mooi op tijd voor haar verjaardag!
groetjes Monique”

Sannie's Sieradenhoekje

“Laatst voor de kleine van mijn vriendin een houten blender besteld. werd allemaal super snel geleverd.
Super tevreden en echt een aanrader.”

Sophie de Maeyer

“Een echte snoepwinkel als je op zoek bent naar leuk en origineel speelgoed voor je kleine prinses of stoere superheldin. Hier vind je gegarandeerd altijd wel iets leuks.”