Garantie

Op alle producten van Sassefras Meisjes Speelgoed geldt de wettelijke garantie. De wettelijke garantie betekent dat je altijd recht hebt op een goed product. Als een product niet goed is dan heb je recht op, of een gratis reparatie, of een nieuw product of teruggave van jouw geld. Neem contact met mij op en samen komen we tot een beslissing.

Heb jij een defect of beschadigd product ontvangen, neem dan contact met mij op. Dit kan je doen via e-mail, WhatsApp of via een Facebook privé bericht. Ik zou dan graag een beschrijving willen krijgen van wat er kapot of beschadigd is samen met een foto daarvan.

Wat is nu precies een goed product

Je zou een product voor bepaalde tijd zonder problemen moeten kunnen gebruiken. Hoe lang een product precies mee moet gaan hangt af van wat het product is. Er zit natuurlijk een verschil in hoe lang een koelkast mee hoort te gaan en hoe lang kinderschoenen mee horen te gaan.

Wanneer is een product niet goed

Een product is niet goed als:
* het niet compleet is
* het beschadigd is
* het kapot is of het niet goed werkt
* je er niet mee kunt doen wat de verkoper of fabrikant heeft gezegd.
Sassefras Meisjes Speelgoed beoordeelt of iets wel of niet onder de garantie valt. Er wordt dan bijvoorbeeld gekeken naar of het normale slijtage is, een fabrieksfout of dat het product niet is gebruikt zoals het bedoeld is. Er wordt altijd met grote zorgvuldigheid gekeken naar klachten over de garantie en ik doe mijn uiterste best om samen met jou tot een goede oplossing te komen.