Dit is dé meisjes speelgoed trend van 2017

Ouders zijn zich steeds meer bewust van het speelgoed dat zij voor hun kinderen kopen. Vandaag de dag weten we dat er soms helaas ook veel schadelijke stoffen in speelgoed zit. Zeker als het om plastic speelgoed gaat. Je ziet dan ook dat houten speelgoed steeds meer gepromoot wordt en ouders hier ook steeds vaker voor kiezen.

Ook ik heb het liefst houten speelgoed voor mijn dochters. En dan gaat het mij niet alleen om de schadelijke stoffen die we hiermee voorkomen, maar ook het feit dat hout duurzaam is. Houten speelgoed blijft vaak langer mooi, is stevig en bezorgt je geen ‘ellendige-op-repeat-staande’ muziekjes aan je hoofd. Want eerlijk, plastic speelgoed heeft vaak allerlei knopjes waar -voor je kind- magisch genoeg muziekjes uit kunnen komen. Daar zitten wij als ouders écht niet altijd op te wachten. Hout dus!

Iets wat al erg lang op ons verlanglijstje staat is een Wobbelboard. En ik durf met alle zekerheid te zeggen dat wij niet de enige zijn. Het is een trend geworden. Dé trend misschien wel! Een Wobbel stimuleert de ontwikkeling van het kind, doordat deze zo veelzijdig te gebruiken is. Simpel, maar zo treffend! Niets anders is meer nodig als de Wobbel in de buurt is. Plastic speelgoed en games worden vergeten. Want hoe tof is het dat dit bord met zijn eigentijdse vormgeving de fantasie van kinderen tot leven brengt. Zo hebben meisjes ineens een poppenbed of kunnen ze heerlijk tot rust komen bij het lezen van een boek.wobbel starter met vilt Sassefras Meisjes SpeelgoedGelukkig vind je dit fantastische product terug bij dé specialist in speelgoed: Sassefras Meisjes Speelgoed. Hij is verkrijgbaar in allerlei kleuren, met of zonder vilt. Een Wobbel met vilt voelt heerlijk warm en zacht aan. Daarnaast beschermt het je vloer en is het geluiddempend. Want let op papa’s en mama’s: dít is het enige houten speelgoed dat ook muziekjes aan je hoofd bezorgt. Gelukkig is dat in dit geval het mooiste wat je kunt wensen, namelijk het gezang van je dochter dat zich in een fantasiewereld waant!

BewarenBewaren

18 reacties op “Dit is dé meisjes speelgoed trend van 2017

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *